Форуми|Жарти/Гумор
Анекдот
Повідомлення |
11. Tiesto[566](Off)SAY 24.07.09 19:20 Вы боитесь ходить ночью по темным улицам? Намажьте ноги свиным салом-и веселая стая дворових собак не подпустит к вам никого! |
12. Tiesto[566](Off)SAY 24.07.09 19:23 -Сосед, а что за празник у вас вчера был? -Моя жена отмечала десятую годовщину своего тридцатилетия... |
13. Tiesto[566](Off)SAY 26.07.09 10:26 Из мобильних рекордов: За один вечер в Химках сотовий телефон сменил семерих владельцев... Причем двоих еще и пережил. |
14. Tiesto[566](Off)SAY 26.07.09 10:31 Мужик іде по дорозі. В одній руці несе рушницю, в другій сережки. Зустрічає його сусід і запитує: -нашо тобі сережки? -тещі подарую. -а нашо рушниця? -ДИРКИ В УШАХ РОБИТЬ БУДУ! |
15. Tiesto[566](Off)SAY 26.07.09 10:36 Молодой человек собираєтся на свиданиє с девушкой. Старшая сестра дает ему настанови: - Не забудь про презервативи! -Уже надел!-с годостью отвечаєт паренек. |
16. Loner[76](Off)SAY 28.09.09 14:31 Син: Тато, а Тато... А правда, що люди, які читають форуми, - вони тупіють? Тато: Афтар жжoт, сина, убей себя. |
17. Tiesto[566](Off)SAY 03.01.10 11:21 Вона, змусила сосати увесь світ! Вона-це компанія чупа-чупсів... |
18. ZhenqOK[98](Off)SAY 15.04.10 8:31 Христос народився! Одружилися Оксана (українка) та Серожа (русскій), живуть в Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серожа - боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровци тібя уб’ют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. - Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? - Да я… к нім…. с откритой душой! Пріхажу, бутилку ставлю на стол, ґаварю ім, как ти учіла. “- Христос нараділся!!!” А оні, всє хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрєн ви мєня словіте!… _________________ http://www.speedtest.net/result/851975792.png |
19. ZhenqOK[98](Off)SAY 15.04.10 8:39 Про колесо Блондинка з Києва їхала в Буковель на своїй крутій іномарці, але пробила колесо і зупинилась на обочині. В цей час їхали два гуцули на коні. Блондинка звертається до них: - Ребята, помогите - я в боргу не останусь! Ті поважно злізли з коня і, оглянувши пробите колесо, дійшли висновку: - Та шо… тре’ мінєти. - Нет, только два - коню делать не буду! - категорично заявила блондинка. _________________ http://www.speedtest.net/result/851975792.png |
20. Acid[66](Off)SAY 01.05.10 22:54 Мальчик с водяным пистолетом целый месяц держал в страхе карбидовый завод. |
© ::ANDREW-LVIV:: |