Форуми|Філософія
Платонiчне кохання

Повідомлення
1. ADMIN[1106](Off)SAY
25.07.09 11:40
Чи може існувати Платонiчне кохання?
2. ADMIN[1106](Off)SAY
25.07.09 20:43
Так, існує. Не зважаючи на те, що ми часткого мавпи і нас притягує, я вважаю, що може існувати платонічна любов.
3. красотка[19](Off)SAY
04.04.10 11:55
Найчастіше кохання асоціюється з вогнем, який палає у душі, із пристрастю плотського щастя. А якщо ні? Тоді говоримо про “ платонічні почуття”, навіть не підозрюючи істинного значення цих слів
Що ми хочемо висловити, кажучи, “У нас суто платонічні стосунки”? Певно те, що почуття високі, духовні і не мають нічого спільного із сексом.
поняття платонічного кохання втратило своє первісне значення, ставши синонімом кохання , яке пов’язує чоловіка і жінку, однак позбавлене плотського. А чи може сьогодні існувати таке кохання ? Може, однак тільки при певних обставинах. По-перше, як початкова, найбільш гарна, але коротка фаза розвитку нормальних любовних стосунків. Довгим платонічне кохання є в душах тих, хто кохає без взаємності. По-друге, платоніка може бути вимушеною, як наслідок певних печальних обставин, коли тілесна близькість неможлива. Решта ж людей шукають повної гармонії душі і тіла.
4. Acid[66](Off)SAY
08.04.10 22:21
ну так що ти хочеш? секс робиться помаленько і з ніжністю .ну дехто може його так неробить. роздалбає статтеві органи і потім неможе нічого відчути.
взагалі то кохання повинно мати смисл в турботі. а секс це свого роду і є турбота -кохання.
платонічні стосунки - для тих хто боїться замазатись в сексі партнером ))) ці стосунки фігові.

Відповісти
Зберегти в txt

© ::ANDREW-LVIV::