Форуми|Турбота
Скілъки грошей треба тратити на дівчину?
Повідомлення |
21. красотка[19](Off)SAY 19.04.10 18:15 Гроші - це НЕ ГОЛОВНЕ! Головне - увага. Коли у тебе закінчаться гроші, то ти її втратиш, бо тебе вона уже використала. Немає нічого ціннішого за увагу, за теплі слова. Увагу можна проявляти не тільки за гроші, а своїми вчинками, своїми почуттями - ти будеш доказувати їй кожного разу як ти кохаєш її по-справжньому, а коли ж вона цього не зрозуміє то це буде означати - ти їй не потрібен, вона хоче храмів Мовсковських, а щастя, справжнього щастя вона нехоче. |
22. ADMIN[1106](Off)SAY 19.04.10 20:55 та, гроші не повинні бути головні у стосунках, але у сучасному світі занадто аж великий акцент на них робиться. Ось тут можна позаздрити малим дітям, які мають інші пріоритетні цінності. от для прикладу, коли я був малим, я міг для сестри робити різні дрібнички своїми руками.. а що тепер... треба чогось більшого. |
23. красотка[19](Off)SAY 20.04.10 8:16 ADMIN, тобі знайоме таке вираження "Студент - бідний"? Думаю, що знайоме. Ось коли ти будеш працювати на роботі, тоді ти зможеш їй подарити хоть машину )))) А зараз вона повинна розуміти: не все те гарне, що блистить. |
24. Sona[17](Off)SAY 23.01.11 23:55 запрошуєте додому,далі в трусики пару гривень дасиш. і всі будуть довольні. ![]() |
25. DREAMER[15](Off)SAY 22.02.11 9:24 красотка +1 Ви надто зациклились на тих грошах,напевно ще більше думаєте про те як їх тратити ніж дівчата. |
26. Арій[16](Off)SAY 10.04.11 10:03 Кожна дівчина натякає на що тратити з того що ви можете витягнути з гаманця. Але суть полягає в корекції її забаганок. Чим більше любиш кобіту тим більше шансів на корекцію. Але сама сума загальних витрат на рандеву напевне має бути стабільною весь час, поки не настане критичний момент. ![]() |
27. Арій[16](Off)SAY 10.04.11 10:19 Олесь, Ви кажете, що в кафе не варто тратити. Тоді хлопець має придумати цілу розважальну програму на цілий день? А якщо він стратить час на добірку програми, а дівчина захоче просто посидіти на лавочці? А наступного разу вона захоче розважальну програму, а він не був готовий? Мені здається, що кафе це нормальне явище... Відколи це ївши морозиво пара має хвилюватись чи вони нажираються чи ще якесь слівце? |
© ::ANDREW-LVIV:: |