Форуми|Жарти/Гумор
Як ковиряються в носі різні знаки зодіака :)

Повідомлення
1. ADMIN[1106](Off)SAY
07.07.09 21:33
Овен
Починає колупати в носі раптово. Не терпить порад і критики з боку навколишніх із приводу своїх дій. Звичайне колупання в носі Овном супроводжується масовими арештами, розстрілами, бунтами, революцією. У деяких випадках - світовою війною.
Телець
Підходить до діла докладно. За тиждень до призначеного колупання робить позначку в щоденнику "Субота 19:04 - колупання в носі". Ставить на телефон автовідповідач, дезинфікує палець. Методом спектроментального тестування вибирає ніздрю. Ніколи не промахується.
Близнюки
Мечуться від однієї ніздрі до іншої, тому що не можуть визначитися в який би поковиряти. У підсумку не поковиряют у жодній , але остануться вкрай задоволеними своєї персоною й напишуть вірш, катрину, концерт для п'яти фортепіано з оркестром.
2. ADMIN[1106](Off)SAY
07.07.09 21:34
Рак
Украй соромливий, тому колупає в носі тільки в темнім приміщенні, переважно на самоті або групами по 2, 3, 4 людину. У цей час міркує про тлінність усього сущого. Часто робить в особистому щоденнику замітки про свої враження й відчуттях.
Лев
Колупає в носі переважно в оточенні, що плещуть йому глядачів. Проведені дослідження показали, що бурхливі овації й вигуки "Браво! Біс!" на 40-47% збільшують продуктивність колупання в носі Левом.
Діва
Як дійсний естет, у носі не колупає- це нижче її гідності й не відповідає морально-етичним принципам. Зате бере активну участь в обговоренні трактату Герхарда Тло Крайнерштайсбурга "Колупання в носі. Причини й наслідки", після чого пише докладну рецензію, з якої й виступає на каналі Культура.
3. ADMIN[1106](Off)SAY
07.07.09 21:34
Терези
Перш ніж поковиряти у носі досконально розгляне всі "за" і "проти" цієї справи. Порадиться із друзями й родичками, із психологом, здітьми (якщо немає своїх, то із сусідськими). Прочитає трактат Герхарда Тло Крайнерштайсбурга "Колупання в носі. Причини й наслідки". Подивиться на каналі Культура рецензію Діви із цього приводу. Знову порадиться із друзями й родичами. Нарешті, прийме вірний розв'язок.
Скорпіон
Колупає в носі єхидно прищулившись, немов підбираючи нову жертву. Під час цього процесу його краще не торкати й взагалі на загал не наближатися до нього ближче ніж на 2 метра. Деякі вчені припускають, що в цей період скорпіон ще більш підступний і небезпечний, ніж в шлюбний період
Стрілець
Колупає в носі енергійно, з жартами й примовками, розважаючи всіх навколо доти , поки не задовбає і йому не викрутять палець. Але стрілець не сумує! У нього є ще 9 пальців на руках і цілих 10 на ногах! Зі своїм безкрайньою дотепністю стрілець- полюбляє подорожі, відправиться по світі, дістаючи всіх на своєму шляху. Кароче під кінець процесу в стрільця залишається максимум 6 робочих пальців на руках.
4. ADMIN[1106](Off)SAY
07.07.09 21:34
Козеріг
Колупає в носі тільки лише по гострій потребі. При цьому викликає швидку допомогу, міліцію, пожежних, сусідів, Сергія Звєрєва й МНС... Так, про всякий випадок... Козерогові простіше зараз підстрахуватися, ніж потім судорожно набирати зламаним пальцем якісь номери. Респект йому за це.
Водолій
Серед Водоліїв найбільша кількість геніїв із усього Зодіаку. Так що замість того, щоб безпосередньо займатися практикою- колупанням у носі, Водолій виведе формулу ідеального колупання, абсолютного колупання й напівколупання, після чого витягне коріння 3, 5, і 8 ступенів з абсолютного колупання з носу діленого на 2. Але на цьому не перестане розважатися й покличе свого найближчого Зодіакального друга- Близнюка, і вони разом напишуть ще й оперу до того самого концетру для п'яти фортепіано з оркестром.
Риби
Ці товарисчи взагалі на загалі не виймають пальця з носа. З ним вони їдять, п'ють, займаються спортом, відіграють на бояне, беруть участь у всенародному мітингу. Але не через невихованість, а через постійну замисленість і заглибленості у свої думки. Вони просто забувають витягати палець із носа. А коли згадують- уже пізно, тому як знову пора.
5. Tiesto[566](Off)SAY
20.07.09 23:44
Оце гон!Клас ми з друзьями коли читали ледь по землі не качались)))
6. Tiesto[566](Off)SAY
23.07.09 17:10
Всіх знаків зодіаку 88, чого не про всіх написав?Інчі ж знаки ображатись будуть.аа
7. Alex[4](Off)SAY
27.12.09 20:50
Tiesto, як це 88???

Відповісти
Зберегти в txt

© ::ANDREW-LVIV::